Alle Med

Kunne det ikke være skønt med systematisk data om, hvordan det går med læringen i kommunens dagtilbud? Det kan forvaltningen få med INFOBA Alle Med.

Dagtilbud har igennem mange år arbejdet med børns udvikling indenfor trivsel, sprog, det socio-emotionelle, leg, hverdagsaktiviteter og sansning/motorik. Hidtil har det blandt andet foregået med blyant eller kuglepen på et populært skema fra Special-pædagogisk forlag.

INFOBA Alle Med er den digitale udgave af det skema. Alle Med giver forvaltningen et systematisk billede af, hvad hvert barn mestrer og hvor mange børn, der måske skal have en ekstra hånd.

Skemaerne i INFOBA Alle Med bliver aldrig væk, og pædagogen kommer ikke til at springe nogen børn over, da de løbende får reminders om at registrere observationerne på alle børn. Den digitale visualisering giver samtidig et stærkt overblik over hvert enkelt barns udvikling i sammenhæng med resten af gruppen.

Hvis du har lyst til at høre mere om Alle med, og om hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at ringe på telefon 29 89 00 04 eller sende en mail på info@infoba.dk.