Alle Med

Kan Theis på fire år lægge puslespil? Tør Tanja på knap et år lade en pædagog trøste sig? Og hvordan samarbejder Sofia og William om at bygge hulen færdig?

Dagtilbud har igennem mange år arbejdet med børns udvikling indenfor trivsel, sprog, det socio-emotionelle, leg, hverdagsaktiviteter og sansning/motorik.  Hidtil er det primært foregået med blyant eller kuglepen på det populære skema fra Special-pædagogisk forlag.

INFOBA Alle Med er den digitale udgave af det skema. Alle Med sikrer, at du får et systematisk billede af, hvad hvert barn mestrer, og hvor nogle børn måske skal have en ekstra hånd.

Skemaerne i INFOBA Alle Med bliver aldrig væk, og du glemmer aldrig et barn, fordi du løbende får en reminder om at registrere observationerne på alle børn. Samtidig giver den digitale visualisering dig et stærkt overblik over hvert enkelt barns udvikling i sammenhæng med resten af gruppen.

Hvis du har lyst til at høre mere om Alle med, og om hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at ringe på telefon 29 89 00 04 eller sende en mail på info@infoba.dk.