Jeres persondata er trygge hos INFOBA

Her i INFOBA tager vi datasikkerhed og ret til privatliv yderst alvorligt. Derfor hilser vi EU's nye regler om persondata velkomne. Den nye forordning (GDPR) styrker bl.a. den enkeltes ret til privatlivets fred.

Vi har i det forgangne år arbejdet intenst på at gøre os klar til de nye regler. Vi har blandt andet udpeget advokat Henrik Mansfeldt Witt fra Integralaw til Data Protection Officer (DPO). Blandt hans opgaver vil være at underrette og rådgive os om databeskyttelse samt bidrage til, at vi overholder alle databeskyttelsesretlige regler. Han vil også rådgive os, når vi udarbejder konsekvensanalyser og være vores kontaktpunkt i samarbejdet med Datatilsynet.

Til at hjælpe ham har vi udnævnt Matias Wulff til kvalitets- og sikkerhedsmanager. Sammen vil de sikre, at vi kontinuerligt lever op til alle regler og procedurer.

Med jævne mellemrum kontakter en forælder os med spørgsmål om deres barns data. Du kan læse de oftest stillede spørgsmål her.

Hvis du har andre spørgsmål i forbindelse med vores håndtering af persondata, er du altid meget velkommen til at kontakte Matias Wulff på matias@infoba.dk.

Vores DPO, Henrik Mansfeldt Witt kan kontaktes på 20 65 14 14 eller hmw@integralaw.dk.