Pædagogisk tilsyn

Et nemt og enkelt pædagogisk tilsyn
Huller i hegnet, tegneredskaber i børnehøjde og efteruddannelse af det pædagogiske personale.

Der er nok at tage fat på, når pædagogiske konsulenter og tilsynsførende skal kontrollere, at dagtilbuddene lever op til loven, men færre end hver femte af landets kommuner fører et fuldt ud systematisk pædagogisk tilsyn med deres daginstitutioner*.

Har I behov for et nemt, enkelt og ensartet pædagogisk tilsyn, der giver dagtilbud af høj kvalitet og virkelig skaber et dialogisk tilsyn, så læs denne quick guide til pædagogisk tilsyn, hvor I selv kan definere de spørgsmål og emner, der er relevante for jer.I e-guiden får du:

 • tips til en skræddersyet pædagogisk tilsynsrapport
 • tricks til bedre planlægning
 • seks gode råd fra Danmarks Evalueringsinstitut
 • erfaringerne fra Gladsaxe kommune
 • indsigt i dokumentation til den pædagogisk tilsynsførende
 • Pædagogisk tilsyn hos privat pasning
  E-guiden vil også hjælpe dig på vej i forhold til pædagogisk tilsyn med privat pasning og dagtilbudslovens tilsyn af §80 og §85a. Udover at få en klar fornemmelse af, hvordan du får styr på tilsyn i dagtilbuddene, vil du også kunne generere handleplaner og dokumentation til det politiske niveau.

  Vil du hellere snakke med en ekspert om, hvordan det kan strikkes sammen? Så ring til pædagogisk konsulent Henriette Damgaard Jeppesen på 29 89 00 04.

   


  * ”Pædagogisk tilsyn med dagtilbud.” Danmarks Evalueringsinstitut 2015

  ** Det med småt: Når du får tilsendt en af vores e-bøger, giver du samtykke til, at vi må behandle dine oplysninger (e-mail) til markedsføring.
  Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at skrive en mail til info@infoba.dk. Du kan læse mere om dine rettigheder og vores persondatapolitik her.