Platform syr læringsmål og praksis sammen

Personalet i Furesøs 31 daginstitutioner og dagtilbud kan med deres nye digitale læringsplatform søge inspiration, dele viden på tværs af institutioner samt dokumentere deres arbejde over for forældre, forvaltning og politikere.  

Efter valget faldt på INFOBA som leverandør, fik alle kommunens institutioner tilbud om at være med til at udvikle det. Fire meldte sig. Baseret på deres feedback gik Nikolaj Bührmann og INFOBAs produktchef Torben Væring i arbejdskammeret for at udvikle værktøjet. 

Om Læringsplatformen siger pædagogisk konsulent Stina Hendrup blandt andet: ”Læringsplatformen er et forsøg på at ramme forskellige behov i institutionerne. Det er en måde at gøre personalet mere bevidst om deres arbejde samt evaluere deres praksis og samtidig løbende lære af hinandens erfaringer på tværs af institutionerne.”  

Vil du læse hele historien om Furesø? Eller er du interesseret i at læse mere om en pædagogisk læringsplatform til 0-6-årsområdet? Så skriv til info@infoba.dk. Så kan du få hele e-bogen ganske gratis.