Vores historie

Det hele begyndte med et billede af Gustav. Torben Væring skulle hente sin dengang 1-årige søn fra vuggestuen, og dér på opslagstavlen hang et rigtig godt billede af hans lille søn, i fuld leg. Var det muligt at få en kopi? Men vuggestuen havde ikke ressourcer til at give forældrene kopier af de mange billeder, de tog af børnene.

Torben Væring, der er uddannet IT-ingeniør, tænkte, at det burde kunne være muligt at lave en digital løsning, så forældre kunne følge med i deres børns udvikling i institutionen.

Som tænkt så gjort. I en kælder i Gladsaxe begyndte Torben og hans hustru Maria at udvikle drømmen om digitale løsninger til skoler og institutioner.

Og hvad der begyndte som en idé til en løsning på ét problem, er i dag vokset til en landsdækkende it-virksomhed, der hver dag udvikler nye digitale løsninger til vuggestuer, børnehaver og skoler. Vi samarbejder i dag med 10 danske kommuner og flere selvejende institutioner.

Altid med ét mål for øje: At sætte strøm til pædagogikken, så pædagoger, lærere, børn og forældre får et bedre og nemmere liv.

INFOBAs vision er at være de bedste til at levere digitale løsninger inden for pædagogik og læring. Det sker gennem et tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. Hos os får I it-løsninger, der tager udgangspunkt i jeres hverdag, jeres kommunikation og jeres pædagogik, som I arbejder med. Dermed får I mere end et klassisk it-produkt.

Vil du lege med?