Trivsel

Et godt miljø er en forudsætning for et barn i trivsel. Vi ved dog, at børn trives på forskellige måder. Derfor har vi på baggrund af forsker og ph.d. Rasmus Alenkærs IC3 model skabt INFOBA Inklusionsmiljø. Løsningen understøtter den systemisk, anerkendende tilgang og har fokus på børns læring.

Med vores løsning får du let overblik over, hvordan børnene i institutionen trives i miljøet. En fordel ved løsningen er også, at børnene bliver rangeret, så det er muligt at se, hvor meget der er blevet skrevet om hvert enkelt barn.

At se et barn i trivsel er en af de største glæder, man som pædagog eller lærer kan få. Med INFOBA Trivsel får du hurtigt overblik over, hvordan barnet trives. Hvad gør barnet glad, hvem leger barnet bedst med og er der noget, man skal være særligt opmærksom på? INFOBA Trivsel gør det let for dig at notere barnets udvikling ned, så en målrettet indsats mod et barn i trivsel kan blive tilrettelagt.

Hvis du har lyst til at høre mere om Trivsel, og om hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at ringe på telefon 29 89 00 04 eller sende en mail på info@infoba.dk.