Louis Petersens Børnegård Vuggestuen & Børnehaven
Louis Petersens Børnegård Vuggestuen & Børnehaven
Godthåbsvej 81
2000 Frederiksberg
bornegaarden@louisp.dk
38867220

Nyheder

Velkommen til Louis Petersen Børnegård - Vuggestuen & børnehaven

Mad - og måltidspolitik


En mad – og måltids politik skal give konkrete oplysninger om mål, værdier, principper og indholdet i den kost, der serveres i denne daginstitution. Derudover skal mad - og måltids politikken oplyse om selve måltidet, stemningen under måltidet og ikke mindst beskrive måltidet som læringsperspektiv.
Vi evaluerer vores mad – og måltids politik løbende, følger med i forskning omkring børn og kost og har nedsat et kostudvalg, der holder månedlige møder med køkkenpersonalet.
Hvert forår behandles mad – og måltids politikken i såvel personalegruppen som i forældrebestyrelsen.
Vi sikrer, at forældrene i institutionen har kendskab til politikken ved at den er tilgængelig her på siden. Samtidig sørger vi for, at der gennem året opsættes relevant information omkring kost på opslagstavlerne. Derudover lægges madplanerne for 14 dage ad gangen på institutionens hjemmeside, så forældrene kan følge med i deres børns kost samt eventuelt indrette deres egen aftensmad efter, hvad barnet allerede har fået serveret.
Vi vil på sigt oversætte mad- og måltids politikken til engelsk og arbejde på, at få den oversat til andre relevante sprog alt efter nationalitet.

Du kan læse vores mad - og måltidspolitik HER.