Børnehuset Æblehaven
Børnehuset Æblehaven
Nyelandsvej 25 B
2000 Frederiksberg
aeblehaven@frederiksberg.dk
38 21 16 00

Nyheder

Velkommen til Æblehaven
- Et godt sted at gro.
I fællesskabets ånd, går børn og voksne hånd i hånd.

Grundet situationen med coronavirus har vi pt. ikke faste forældrerundvisninger fredage. Hvis I som forældre gerne vil høre mere om Æblehaven ifm. opskrivning af jeres barn, så er I velkomne til at kontakte os på 38211600.

 

Forældrebestyrelsen er bindeleddet mellem forældre, ledelse og personale i Æblehaven.

Det er et spændende og udbytterigt arbejde, hvor vi taler om hverdagen i Æblehaven, fastsætter principper for, hvordan børn og voksne kan trives bedst og planlægger aktiviteter, der kan gøre Æblehaven til et varmt og dejligt sted at komme hvad enten du er barn, personale, ledelse eller forældre. Vi mødes 6 gange om året fra kl. 17-20. Der har været en god kontinuitet i bestyrelsen, hvor de fleste forældrerepræsentanter har været medlemmer i hovedparten af den tid, deres børn har gået i Æblehaven.

Forældre til børn i Æblehaven kan se forældrebestyrelsens forretningsorden og årshjul samt oversigt med medlemmer af forældrebestyrelsen på den lukkede del af Børneintra, under fanen dokumenter. Referater sendes ud til alle forældre og findes i Infoba-skyen (på den lukkede del af Børneintra).