Sennels Børnehave
Sennels Børnehave
Sennelsvej 122
7700 Thisted
mhs@thisted.dk
99173636
40136490
29659158

Kalender

Velkommen til Sennels Børnehavens hjemmeside - vi håber den kan være med til at give et lille indblik i vores spændende hverdag.

Sennels Børnehave er en landsby børnehave der har til base nær skolen. Vi er en børnehave der er ude i al slags vejr og som prioritere at bruge nærmiljøets mange spændende lærinsgmiljøer. Vi går til mosen, ud på marken, i skoven og til fjorden.

"Det har vi ikke prøvet før, det kan vi nok godt"

Antal børn (dd)

Vi har i øjeblikket 2 børn under 3 år, og 48 børn ældre end 3 år.


Adgang til udendørs legearealer

Alle stuer har egen udgang til vores udearealer.

Vores legeplads er ikke indhegnet, hvilke er til stor glade for de relationer der er tilstede på tværs af skole- og børnehaveregi.Supplerende om indretning og lokaler

Sennels Børnehave er under udvikling i forhold til vores indendørs læringsmiljøer (opdateres i efteråret 2020)Lukkedage

Børnehaven er lukket de 3 dage op mod Påske, fredag efter Kr. Himmelfartsdag, d. 5. juni, uge 29 og 30, den 24.december og mellem jul og nytår. Samt i uge 29-30.

Thisted kommunes dagtilbud tilbyder sammenpasning, hvis man har behov for pasning af sit barn.
 Alternativ pasning

Der tilbydes sammenpasning de dage hvor Sennels Børnehave holder lukkedage - sammenpasningen foregår i en tilfældig institution i område 1.Type

Vi er en børnehave for børn i alderen 3-6 år fordelt i to fysiske huse, men med dejlig inspirende, fælles legeplads.

En landsby børnehave med fokus på brugen af nærmiljøet.Aldersgrupper

Stuerne består af:

Muslingerne (lillegruppen): base i det lille hus

Krabberne(mellemgruppen): har base i det store hus

Søsstjernerne(storegruppen): har base i det store husRetningslinjer for optagelse

Register ønsker på borger.dk

Kontakt evt Thisted kommunes pladsanvisningSærtræk

Vi er en børnehave, der ligger i en landsby, hvor vi er en del af byen. - Specielt for os er samarbejdet med såvel Sennels´ dagplejere og samarbejdet videre med skolen og SFO. - Det betyder en "rød tråd" for børnene, hvor vi følger børnene hele vejen.
 

Vi bor i gå afstand til forskllige naturformer, såsom marker, mose, fjord og skov.Forældrebetalt madordning

Nej.
Det er bestmet af forældrerådet ikke at have madordning, ordningen kommer op til afstemmelse hver 2 år.Madpolitik

Nej.
Vi forestiller os, at forældre selv bestemmer,hvad deres børn må spise. - Dog ser vi helst, at alle børn daglig medbringer rugbrød.- Vi ønsker ikke, at børnene har slik med i madpakken.

Vi bestemmer ikke hvad dit barn skal spise af det medbragte mad, men vi opfrodre og agere rollemodeller i forhold til hvilket mad der giver en god energi til en aktiv dag i børnehave.Yderligere oplysninger

I Sennels Børnehave er det glædeligt at modtage studerende, med nye synspunkter og læring er en studerende med til at skabe evalueringskultur.

Vi ønsker at give den studerende rig mulighed for ansvar i det faglige og videre ud i praksis. I Sennels Børnehave deltager med ligeligt med de andre personaler til møder, fælles dage osv.

Der er afsat ca en times vejledning i ugen, hvorledes dette bruges i praksis aftales mellem den studerende og vejleder.

Ligeledes oplever vi, at børn og forældre sætter pris på, at der kommer studerende i huset. Forældre er som regel samarbejdsvillige, dersom den studerende ønsker at lave iagttagelser af børnene (med underskrift på, at det er i orden).Venteliste

Har ens barn fået plads i børnehaven og ønsker man at tage kontakt og komme på besøg bedes man kontakte den pædagogiske leder, Michelle på 99173636 eller Muslingerne på 29659158

Inden et barn starter inviteres barnet og forældre på et besøg i Sennels Børnehave. Her fortæller vi om hverdagens gang og vores vædier, og hvilken pædagogisk tilgang jeres barn vil blive tilbudt i Sennels Børnehave.

 

Ønsker man svar på spørgsmål om plads, evt plads til ens barn, bedes man kontakte pladsanvisningen ved Thisted kommune.