Sennels Børnehave
Sennels Børnehave
Sennelsvej 122
7700 Thisted
mhs@thisted.dk
99173636
40136490
29659158

Kalender

Velkommen til Sennels Børnehavens hjemmeside - vi håber den kan være med til at give et lille indblik i vores spændende hverdag.

Sennels Børnehave er en landsby børnehave der har til base nær skolen. Vi er en børnehave der er ude i al slags vejr og som prioritere at bruge nærmiljøets mange spændende lærinsgmiljøer. Vi går til mosen, ud på marken, i skoven og til fjorden.

"Det har vi ikke prøvet før, det kan vi nok godt"

I Sennels Børnehave ønsker vi at være en kvalitetsbevist børnehave, mest af alt børnene, men også for familierne der vælger at bosætte sig i Sennels. Vi er optaget af det gode forældre samarbejdet og værdsætter det store forældreengagement.

Vi vægter et godt samarbejde på tværs af dagplejer,skole osv for at give det enkelte barn glidende overgange i deres liv. Derudover bruger vi nærmiljøets muligheder, hvor børnene lærer landsbyen og dets inspirende områder at kende.

Vi ønsker at være en børnehave i udvikling, men hvor traditioner også har en værdi. For at få mere viden om vores pædagogiske arbejde i Sennels Børnehave referes til den styrkede læreplan (ligger under dokumenter)