Børnehaven Skovtrolden

Kalender


 • Tor 26 nov
  #Vi laver juledekorationer

 • Tor 26 nov
  T: Vi laver juledekorationer på pladsen.

 • Fre 27 nov
  T: Lege og aktiviteter på pladsen. Dokumentations og planlægnings arbejde

 • Fre 27 nov
  #Leg og aktiviteter på pladsen. Oprydning/opbygning

 • Fre 11 dec (07:30)
  Lucia - børn, kl 7.15

 • Man 28 dec
  Central kommunal fælles feriepasning

 • Tir 29 dec
  Central kommunal fælles feriepasning

 • Ons 30 dec
  Central kommunal fælles feriepasning

 • Tor 31 dec
  Central kommunal fælles feriepasning

Børnehaven Skovtrolden - En barndom i naturen

Forældresamarbejdet


Velkomst og samtaler:
Vores forældresamarbejde består af flere facetter.

Forældresamtaler:
Velkommen i Skovtrolden: Vi byder nye børn og deres familier velkomne med et opstartsbesøg i Skovtrolden. Ved behov tilbydes en forældresamtale efter 3 mdr. 

2. år i Skovtrolden: Vi tilbyder en forældresamtale i barnets fødselsmåned, med fokus på barnets trivsel, udvikling, læring og dannelse. Vi bruger Trivselsvurderingen i Infoba, samt materialet Alle Med, til beskrivelse af barnets trivsel og udvikling.

3. år i Skovtrolden: Vi tilbyder en afsluttende samtale op til valg af skolestart i november måned, ligeledes med fokus på barnets  trivsel, udvikling, læring og dannelse. Vi bruger Trivselsvurderingen i Infoba, samt materialet Alle Med, til beskrivelse af barnets trivsel og udvikling. Ved usikkerhed på tidspunkt for skolestart, har vi fra maj måned, særlig fokus på barnets trivsel og udvikling i samarbejde med forældre, skole og instituionens tværfaglige team, jf. Thisted Kommunes handleplan: Klar - parat - skolestart.

Forældremøde:
I oktober afholdes forældremøde i opvarmet bålhus, med orientering og dialog om udviklingen i Skovtrolden og aktuelle temaer. Det er også her der afholdes valg til det efterfølgende års forældreråd. 

Familiearrangementer:
Vi holder hvert år en familiefest og en familiearbejdsdag med oplevelser, leg og hygge for børn, forældre og søskende.
Det praktiske islæt på arbejdsdagen handler mest om at vedligeholde børnehavens pladser og klargøre brænde til vinterhalvåret, men familiearbejdsdagen er lige så meget en familiedag med fokus på fællesskab for børnene og deres familier.
Sidste torsdag i november holder vi bedste-oldedag og laver juledekorationer med naturens materialer og op mod jul laver vi en luciaoptog for familierne og synger julen ind for dagplejerne til juleafslutning i kirken.

Forældre og forældrerådet:
Det har været en tradition i mange år, at forældrerådet giver børnene og deres familier en fælles oplevelse ved at arrangere den nye årlige medvirken i byens juleoptog.

Forældrerådet inddrages:
- til drøftelse og evaluering af den styrkede læreplan inden for Skovtroldens naturprofil, ligeså til sparring om samarbejde med lokalområdet.