Børneinstitutionen Lindehuset
Børneinstitutionen Lindehuset
Finsensvej 82
2000 Frederiksberg
lindehuset@frederiksberg.dk
38211660
38211680

Kalender


 • Fre 18 dec
  Julefrokost for børnene

 • Fre 25 dec (07:00)
  JUL/NYTÅR - LUKKET

 • Man 28 dec
  LUKKEDAG

 • Tir 29 dec
  LUKKEDAG

 • Ons 30 dec
  LUKKEDAG

 • Tor 31 dec
  LUKKEDAG

Nyheder

Skovbørnehave

Pædagogisk planlægning

Dialogisk læsning

Tumlesal

Vandrum

Vores Funktionsrum


Vi har i vores store hus på Finsensvej, og I vores fantastiske skovhus Svaneparken, en række funktionrum, som vi bruger dagligt til planlagte aktiviteter, samt fri leg.

 

LINDEHUSET

 

Vandlegerum

På hver etage har vi et vandlegerum, hvor 2-4 børn stort set hver dag er ude og lege med vand. Rummet består af et "vådområde" hvor der er placeret et stort vandlegekar, som de leger ved, IKKE i. Børnene leger typisk 15-25 min. hvorefter de blive tørret og får tøj på igen. Det sige sig selv at vandlegerummet er populært, og noget som langt de fleste børn elsker.

 

Legerum/soverum

På hver etage er et legerum som om formiddagen og eftermiddagen bruges til fri leg af både vuggestuen og børnehaven. Det er desduen legerummet som bruges til faste aktiviteter som rytmik og fællessang. I middagsstunden sover en stor del af vuggestuens børn i rummet.

 

Tumlesalen

I kælderen har vi vores store tumlesal, hvor fokus er grovmotorikken. Her er balancebumme, madrasser til at tumle på, samt en lang klatrevæg. Værksted: I kælderen er desuden et male/træværksted som bruges af både vuggestuen og børnehaven.

 

Sprog/Eventyrrum

Ved siden af tumlesalen i kælderen, har vi indrettet et sprogrum, hvor der er mulighed for at en voksen med en mindre gruppe børn kan fordybe sig i sporglige aktiviteter

 

 

SVANEPARKEN

I Svaneparken er fokus rigtig meget på naturen og udelivet, men vi bruger selvfølgelig også vores store skovhus, som vi deler med 4 andre institutioner. Vi har vores egen ½ etage, hvor vi har to grupperum, garderobe samt toilet til vores to grupper. Ud over vores egne lokaler, har vi en del fælles lokaler, som vi har en dag hver i løbet af ugen.

 

 

Børnekøkken

Her bager vi med børnene, og jævnligt bringer vi naturen, det vi finder, ind i børnekøkkenet. ex. har vi samlet hyldeblomst, og lavet hyldeblomstsaft, samlet brombær, og lavet brombærtærte.

 

Rytmik/tumlerum

Her er der musik og tumleredskaber Fordybelsesrum: Her kan der bl.a. tegnes og males Grovværksted: Til aktiviteter med de naturmaterialer vi finder ude i skoven

 

Grovværksted

I kælderen har vi et stort rum hvor der er mulighed for at male, træværksted, samt udforske og fordybe sig i det naturmateriale som vi bringer hjem fra skoven

 

Legepladsen

På vores udendørs ”lod” har vi en lille sandkasse, skur, samt et nyligt bygget bålhus, som kan bruges hele året.