Børneinstitutionen Lindehuset
Børneinstitutionen Lindehuset
Finsensvej 82
2000 Frederiksberg
lindehuset@frederiksberg.dk
38211660
38211680

Kalender


  • Man 06 jul (07:00)
    IKKE SKOV I UGE 28,29,30,31

Nyheder

Skovbørnehave

Pædagogisk planlægning

Dialogisk læsning

Tumlesal

Vandrum

IT


IT er blevet en stor del af vores hverdag, og derfor er det også blevet et krav at børn skal introduceres til IT.

Frederiksberg har i 2014 opstartet flere IT-projekter omhandlende både interne IT-kommunikationsredskaber samt pædagogisk understøttende IT-værktøj.

Lindehuset er 100% digitalt, hvilket betyder at jeres børn bliver krydset ind og ud, på stuernes Ipad. Alle forældre skal være tilmeldt kommunens system INFOBA, så I kan modtage nyhedsbreve, billeder og dagens "dagbog" sendes ud digitalt på INFOBA.

I som forældre kan desuden digitalt give besked omkring ferie, fridage, sygdom, afhentning, samt sende små praktiske beskedder til personalet.

Det hindre naturligvis aldrig den daglige kommunikation og praksisfortællinger omkring jeres børn i hverdagen.

Børnene bliver introduceret til IT - værtøjer som er lærende og udviklende. Primært pt. på Ipads. Det er vigtigt at understrege at vores Ipads IKKE bliver brugt som en spillemaskine og den "4" pædagog, men udelukkende som et middel hvor målet er børnenes læring. Vi tager naturligvis hensyn til evt. børn og forældre som ikke har digitale løsninger i hjemmet.

Andre værktøjer er "lydklemmer" hvor en kort besked eller lyd nemt kan optages og børnene skal kan afspille. Den bruges i vuggestuen ex. til mindre opgaver, "nu skal i hoppe" "nu skal i lægge på ryggen", desuden til at lære farver.